Izbornik

Tjedan karijera - Filozofski fakultet Osijek

Filozofski fakultet u Osijeku otvara vrata studentima za Tjedan karijera od 27. studenoga do 1. prosinca 2023. Cilj ove inicijative je poticati razvoj karijera studenata i olakšati njihovo povezivanje s poslovnim sektorom. Ranije ove godine smo sudjelovali i na Karijernom korzu u organizaciji Sveučilišta Josipa J. Strossmayera. Takva iskustva naglašavaju važnost suradnje između obrazovnih institucija i poslovnog svijeta te potiču ideju da je važno povezivati studente s budućim poslodavcima.

Sudionici imaju priliku uživati u raznolikim aktivnostima, uključujući predstavljanje poslodavaca, interaktivne radionice, inspirativna predavanja, razmjenu praktičnih iskustava s diplomiranim studentima te izazovne kvizove. Sponzor ovog događaja, Grad Osijek, podržava misiju Tjedna karijera Filozofskog fakulteta.

Kako nam je bilo na Tjednu karijera?

Naša je tvrtka s oduševljenjem sudjelovala u događaju te smo imali priliku upoznati talentirane studente koji će možda oblikovati budućnost naše organizacije. Posebno smo ponosni što smo imali priliku predstaviti našu tvrtku studentima koji bi mogli biti ključni članovi našeg tima u budućnosti.

Fotografije s događanja, poput fotografija s otvaranja, dostupne su na stranicama Osijek Expressa, pružajući uvid u dinamiku i entuzijazam koji obilježavaju Tjedan karijera na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

Ne propustite!

Tjedan karijera na Filozofskom fakultetu u Osijeku ne propustite do 1. prosinca 2023.! Sve aktivnosti i događaji odvijaju se u samoj zgradi Filozofskog fakulteta.

Velika hvala organizatorima događaja, Filozofskom fakultetu Osijek i Centru za karijere Filozofskog fakulteta. Bilo nam je drago sudjelovati na ovom događaju!

Tjedan karijera - zahvalnica za sudjelovanje.

Pročitajte više o događaju ovdje.

Moglo bi vas zanimati

Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2024. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram