Izbornik

Naša priča

Prevoditeljsku agenciju Sinonim osnovali su 2014. godine Igor Jurić, Mario Džido i Siniša Bućan s vizijom tvrtke koja će pratiti i koristiti najsuvremenije prevoditeljske tehnologije i procese te biti pouzdan pružatelj jezičnih usluga u Hrvatskoj i inozemstvu.
Od samog početka svjesni smo koliko je prevođenje složen, zahtjevan, ali i vrijedan i zanimljiv posao koji otvara brojne nove vidike i saznanja. Stoga smo znali i da je potreban ozbiljan i profesionalan pristup i posvećenost prevoditeljskim uslugama jer samo tako možemo svojim klijentima pružiti uslugu na razini koju trebaju i zaslužuju. Takav pristup omogućio nam je obavljanje zahtjevnih projekata u vrlo kratkim rokovima, bez obzira na stručno područje i jezik, na što smo osobito ponosni.
Pored zaposlenika unutar tvrtke, raspolažemo širokom mrežom vanjskih suradnika, zbog čega nudimo velik broj jezičnih kombinacija, a time i mogućnost prilagodbe potrebama svakog klijenta.
Postojimo upravo zbog naših klijenata, a njihovo zadovoljstvo i dugoročna partnerstva najveći su pokazatelji kvalitete rada u Sinonimu i stalnog ulaganja u odnose s klijentima. Naš tim radi s mnogobrojnim uglednim domaćim i međunarodnim tvrtkama koje su prepoznale pristup radu temeljen na trudu, upornosti i svakodnevnom usavršavanju. Neki od njih su HP, Xerox, Valamar Riviera, IVECO, FOX Networks Group i HBO. Pridružite im se!

Izvrsnost za snažna partnerstva

Misija

Pružati jezične usluge izvrsne kvalitete te tako klijentima omogućiti učinkovito pismeno izražavanje na bilo kojem jeziku.

Vizija

Doprinijeti razvoju i napretku prevoditeljstva i srodnih djelatnosti te graditi čvrste poslovne odnose kroz pružanje usluga iznimne kvalitete.
OSNIVAČI

Upoznajte nas

Igor Jurić

Direktor financijskih poslova
Specijalist za financije i marketing s višegodišnjim profesionalnim iskustvom. U Sinonimu je zadužen za financijsko poslovanje tvrtke, komunikaciju s klijentima, nabavu i druge aktivnosti podrške poslovanju. Pomno prati najnovija kretanja iz područja tehnologije pa ga gotovo nikada nećete uhvatiti bez mobitela u rukama, a rekreativno se bavi nogometom.

Mario Džido

Direktor prevoditeljskih poslova
Iskusan prevoditelj i lektor koji je kroz godine profesionalnog rada stekao vrijedna znanja i vještine koje danas primjenjuje u Sinonimu. Unutar tvrtke zadužen je za provedbu i nadzor prevoditeljskih projekata s tehničkog i stručnog aspekta te za organizaciju radnih procesa. U slobodno vrijeme bavi se glazbom, čitanjem i učenjem novih jezika.

Siniša Bućan

Operativni direktor
Začetnik ideje iz koje se razvio Sinonim, gdje je spojio svoje iskustvo u copywritingu i content marketingu s ljubavlju prema jezicima. U Sinonimu je zadužen za organizaciju i provedbu projekata s vanjskim suradnicima te komunikaciju s klijentima. U slobodno vrijeme uživa u glazbi, filmovima, koncertima i putovanjima.

Suradnici

Broj jezika obuhvaćenih uslugama Sinonima zahtijeva široku mrežu pouzdanih i kvalitetnih suradnika. Svi naši suradnici izvorni su govornici kako bi klijentima osigurali prijevod u duhu ciljanog jezika. Visokoobrazovani jezični stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom jamci su brzih i kvalitetnih prijevoda, lekture i lokalizacije bez obzira na vrstu sadržaja. Svi vanjski suradnici, kao i naši stalni zaposlenici, prolaze postupak testiranja kojim utvrđujemo kvalitetu njihova rada, pouzdanost i druge vještine potrebne za kvalitetno pružanje jezičnih usluga.
Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2022. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosemap-markercrosshairsfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopelightbulb-oangle-downinstagram
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram