Izbornik

Prijevod

Komunikacija je ključ svega – od kvalitetnog odnosa s drugom osobom do poslovnog uspjeha. Brza i kvalitetna usluga prevođenja jedan je od glavnih koraka pri iskorištavanju potencijala novih tržišta i širenju vašeg poslovnog carstva. Zakonska usklađenost, marketinška strategija, korisnička služba i, na kraju krajeva, cijela slika vašeg brenda ovisi o kvaliteti prijevoda i koliko uspješno prenosite svoju poruku potencijalnim potrošačima. Istraživanja su pokazala kako 56 % potrošača smatra da je dostupnost informacija o proizvodu ili usluzi na njihovom jeziku važnija od cijene, dok se njih 75 % odlučuje na kupnju ako su informacije o proizvodu dostupne na njihovom jeziku (izvor: Common Sense Advisory).

Velika većina ljudi otvorenija je i spremnija prihvatiti vaše ideje ako im se obraćate na njihovom jeziku. Zar ne biste i vi lakše razumjeli i bili spremniji prihvatiti poruku koju čujete na svom jeziku?
SAZNAJ VIŠE

Što nudimo?

Prijevod teksta nije samo prebacivanje teksta iz jednoga u drugi jezik. Osim izvrsnoga poznavanja gramatike i pravopisa, prevoditelj treba poznavati i kulturu jezika na koji prevodi, njegove posebnosti i jezične nijanse te terminologiju područja i djelatnosti na koje se prijevod odnosi. U Sinonimu svemu tome pridajemo posebnu pažnju kako bi smisao poruke ostao netaknut.

Rokovi?

Svjesni smo koliko su važni rokovi i brzina isporuke. S nama možete biti sigurni da ćete sve potrebne materijale dobiti na vrijeme, bez ustupaka nauštrb kvalitete usluge. Ako nije moguće isporučiti uslugu u željenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme i dogovoriti uvjete kojima ćete biti zadovoljni.

Postupak prevođenja

PRIPREMA MATERIJALA ZA PREVOĐENJE

● Pregled dokumenata
● Priprema dokumenata za obradu u CAT alatima
● Odabir prijevodnih memorija i pojmovnika

PRIJEVOD

● Učitavanje teksta u CAT alat
● Učitavanje prijevodne memorije i pojmovnika
● Izrada prijevoda

OSIGURANJE KVALITETE

● Detaljan pregled prevedenog teksta
● Računalna provjera pravopisa i tehničkih elemenata teksta
● Izrada i pregled završne verzije

Spremni za suradnju?

Trebam prijevod
Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2024. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosefile-omap-markercheck-square-ofacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-rightangle-downinstagramfile-word-o