usluge

Prevoditeljske usluge za sve vrste tekstova na više od 60 jezika naša su primarna zadaća. Osim toga, u Sinonimu možete zatražiti i usluge ovjerenih prijevoda, lekture, lokalizacije, copywritinga i izrade podnapisa.

Prepustite posao u ruke naših jezičnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i budite sigurni u kvalitetu obavljenih usluga.

Svoj upit ili narudžbu za prevoditeljske usluge možete poslati na sljedeće načine:

  1. kliknite "ZATRAŽITE PONUDU" i slijedite upute
  2. obratite nam se putem e-pošte: info@sinonim.hr
  3. KAKO SASTAVITI UPIT?

Informacije koje su nam potrebne kako bismo vam ponudu poslali u najbržem mogućem roku jesu: jezik s kojega je potreban prijevod (izvorni jezik), jezik na koji je potreban prijevod (ciljani jezik) i tekst koji je potrebno prevesti.

Kako bismo mogli izračunati točan broj znakova i napraviti ponudu sa stvarnom cijenom, najbolje bi bilo priložiti cijeli dokument koji treba prevesti. Nakon primitka upita, utvrdit ćemo cijenu prevoditeljske usluge prema kriterijima željenog jezika, količine i složenosti teksta te roka isporuke.

Odmah nakon toga primit ćete neobvezujuću ponudu putem elektroničke pošte. Kada potvrdite narudžbu, sve ostalo je naša briga.

zastave webHR (1)

ikona6

Prijevod

Prevoditeljske usluge ne podrazumijevaju samo prebacivanje teksta iz jednoga u drugi jezik. Osim izvrsnoga poznavanja gramatike i pravopisa obaju jezika, prevoditelj treba poznavati i kulturu jezika na koji prevodi, njegove posebnosti i jezične nijanse te terminologiju područja i djelatnosti na koje se prijevod odnosi. U Sinonimu svemu tome pridajemo posebnu pažnju kako bi smisao poruke ostao netaknut.

Za vas prevodimo sve vrste pisanih materijala, od mrežnih stranica i blog postova do tehničke i pravne dokumentacije. Svako područje traži određena znanja i vještine prevoditelja, a uz naš prevoditeljski tim možete biti sigurni da će se vašem projektu posvetiti kompetentni stručnjaci.

Također znamo koliko su važni rokovi i brzina isporuke. S nama možete biti sigurni da ćete sve potrebne materijale dobiti na vrijeme, bez ustupaka nauštrb kvalitete prevoditeljske usluge. Ako nije moguće isporučiti uslugu u željenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme i dogovoriti uvjete kojima ćete biti zadovoljni.

Kvaliteta, brzina i povjerenje za dugoročan partnerski odnos.

ikona2

OVJERENI PRIJEVOD

Ovjereni prijevod podrazumijeva prijevod bilo koje isprave za čiju sadržajnu, stilsku i terminološku istovjetnost s originalom jamči sudski tumač, ovlašten od strane nadležnog suda. Samo ovjereni prijevod ima dokaznu snagu javne isprave, što znači da sve isprave na stranom jeziku moraju biti prevedene i ovjerene od strane sudskog tumača kako bi se mogle koristiti kao dokaz u pravnom prometu neke države.

U Sinonimu možete zatražiti ovjereni prijevod osobnih isprava, svih vrsta pravne dokumentacije i dokumentacije trgovačkih društava, prijevod tehničke dokumentacije, kao i ovjereni prijevod medicinske i farmaceutske dokumentacije te sve ostalo što vam je potrebno prevesti.

IZRADA PODNAPISA (TITLOVA)

Uslugu izrade podnapisa (titlova) nudimo za sve vrste audiovizualnih materijala od kratkih video uradaka, reportaža do igranih i dokumentarnih filmova. Posebna pažnja posvećuje se tehničkim aspektima usluge kao što su vremenska usklađenost sa zvučnim zapisom, trajanje i duljina podnapisa.

COPYWRITING

Copywriting je danas jedna od najvažnijih djelatnosti u području marketinga i prodaje. Najvažnije je ispričati priču koja će postati dio identiteta kupca, koji se može poistovjetiti s onim što proizvod ili usluga poručuje. Potencijalnim kupcima tako se nudi kvalitetan sadržaj koji ih neće izravno nagovarati na kupnju, već će ih zainteresirati, informirati i educirati te na kraju u njima stvoriti potrebu za proizvodom.

Iskoristite potencijal naših talentiranih pisaca koji će preuzeti kreativno ili stručno pisanje svih vrsta sadržaja za različite platforme i prilagoditi ih vašoj publici. Tekstove možete zatražiti na svim jezicima koje nudimo.