Izbornik

O nama

Naša priča

Prevoditeljsku agenciju Sinonim osnovali su 2014. godine Igor Jurić, Mario Džido i Siniša Bućan s vizijom tvrtke koja će pratiti i koristiti najsuvremenije prevoditeljske tehnologije i procese te biti pouzdan pružatelj jezičnih usluga u Hrvatskoj i inozemstvu.
Od samog početka svjesni smo koliko je prevođenje složen, zahtjevan, ali i vrijedan i zanimljiv posao koji otvara brojne nove vidike i saznanja. Stoga smo znali i da je potreban ozbiljan i profesionalan pristup i posvećenost prevoditeljskim uslugama jer samo tako možemo svojim klijentima pružiti uslugu na razini koju trebaju i zaslužuju. 
Takav pristup omogućio nam je obavljanje zahtjevnih projekata u vrlo kratkim rokovima, bez obzira na stručno područje i jezik, na što smo osobito ponosni.
Upoznajte nas!

Reference

Postojimo upravo zbog naših klijenata, a njihovo zadovoljstvo i dugoročna partnerstva najveći su pokazatelji kvalitete rada u Sinonimu i stalnog ulaganja u odnose s klijentima. Naš tim radi s mnogobrojnim uglednim domaćim i međunarodnim tvrtkama koje su prepoznale pristup radu temeljen na trudu, upornosti i svakodnevnom usavršavanju. Neki od njih su HP, Xerox, Valamar Riviera, IVECO, FOX Networks Group i HBO. 
Pridružite im se!
Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2024. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram