Izbornik

Nagrada Most Reliable Language Service Provider 2023

Prevoditeljska agencija Sinonim osvojila je Most Reliable Language Service Provider 2023 nagradu!

Zadovoljstvo nam je objaviti da je prevoditeljska agencija Sinonim imenovana najpouzdanijim pružateljem jezičnih usluga u Hrvatskoj u 2023. godini! Ova prestižna nagrada potvrđuje našu stalnu predanost stručnosti u pružanju izvanrednih jezičnih usluga.

Sinonim: Most Reliable Language Service Provider 2023 nagrada!

Ova nagrada odražava naše znanje i predanost rušenju jezičnih barijera podupiranjem učinkovite međukulturalne komunikacije.

Iznimno smo zahvalni našim klijentima i partnerima na ukazanom povjerenju i podršci jer je rad s njima ključan faktor našeg uspjeha. Kako bismo pokazali svoju zahvalnost, predani smo tome da nastavimo nadmašivati očekivanja, pružati pouzdane prijevode te biti partner od povjerenja na njihovom putu do međunarodnog uspjeha.

Zahvaljujemo organizatorima na ovoj fantastičnoj nagradi koja nas je inspirirala za podizanje ljestvice i postavljanje novih mjerila u industriji.

Radujemo se postojećim i budućim suradnjama kojima ćemo podržati klijente profesionalnim pristupom i predanošću u godinama koje dolaze.

ISO Certifikati i Bisnode Bonitet Izvrsnosti

Ovo priznanje jedno je od mnogih u nizu koji potvrđuju naš trud i rad. U listopadu 2021. godine uspješno smo zadovoljili sve uvjete prilikom certifikacijskog audita, tj. provedbe nadzorne revizije vodeće međunarodne certifikacijske kuće Bureau Veritas. U istom mjesecu primili smo i certifikat bonitetne izvrsnosti kao dokaz stabilnog poslovanja za prethodnu godinu koji nas svrstava u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj, kao dodatak već postojećem za 2019. godinu.

Bonitet izvrsnosti - Sinonim
Certifikat bonitetne izvrsnosti

Za sve potrebe prevođenja i lokalizacije, kontaktirajte nas i dopustite nam da vam pomognemo ostvariti zavidne rezultate te uspjeh na međunarodnoj razini!

Moglo bi vas zanimati

Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2024. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram