Izbornik

ISO 17100 i ISO 9001 standardi: Potvrda kvalitete

U današnjem svijetu, gdje se brza i točna komunikacija širi preko granica, kvaliteta usluga prijevoda postaje sve važnija. Kako bismo osigurali da naše usluge prijevoda ispunjavaju najviše standarde, s ponosom objavljujemo da smo ponovno dobili certifikat prema ISO 17100:2015 i ISO 9001:2015 standardima.

Što su ISO17100:2015 i ISO9001:2015?

ISO 17100:2015 i ISO 9001:2015 su međunarodni standardi koji postavljaju zahtjeve za pružatelje usluga prijevoda. Ovi standardi osiguravaju da usluge prijevoda budu dosljedne, točne i pouzdane. Oni se odnose na sve dijelove procesa prevođenja, uključujući i kvalifikacije prevoditelja, upravljanje projektima, reviziju i kontrolu kvalitete prijevoda.
Ponosno objavljujemo da smo ponovno stekli certifikate prema ISO 17100:2015 i ISO 9001:2015 standardima. Ova ponovna potvrda kvalitete odražava našu predanost visokim standardima i kontinuiranom poboljšanju usluga prijevoda koje pružamo. Prolazeći kroz cjelokupan postupak certifikacije, dokazali smo da ispunjavamo i nadmašujemo sve zahtjeve ovog standarda.

ISO Standardni - Sinonim

Što za nas znače ISO certifikati?

Ova ponovna potvrda donosi brojne prednosti, kako za nas, tako i za naše klijente:

  1. Kvaliteta: Naši klijenti mogu biti sigurni da su naše usluge prijevoda u skladu s najvišim međunarodnim standardima kvalitete. To znači da će prijevodi biti točni, dosljedni i pouzdani.
  2. Povjerenje: Certifikati su neovisna potvrda naše predanosti kvaliteti. To povećava povjerenje naših klijenata u naše usluge.
  3. Dosljednost: Standardizirani pristup prijevodu osigurava dosljednost u svim našim projektima. Naši klijenti mogu očekivati kvalitetu bez obzira na vrstu teksta ili jezik.
  4. Kontinuirano poboljšanje: ISO certifikati nisu samo nagrade za prošle uspjehe, već i poticaj za kontinuirano poboljšanje. S ponovnom potvrdom, obvezujemo se da ćemo i dalje raditi na unaprjeđenju naših usluga.

Ponovno certificiranje predstavlja važan trenutak za nas i priliku da vama, našim klijentima, pružimo još bolje usluge prijevoda. Naša predanost kvaliteti i kontinuirano poboljšanje čini nas pouzdanim partnerima za sve vaše prevoditeljske potrebe.


Hvala vam na povjerenju koje ste nam ukazali, radujemo se što ćemo i dalje zajedno uspješno surađivati.

Moglo bi vas zanimati

Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2024. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram