Izbornik

Dodjela certifikata bonitetne izvrsnosti

Tvrtka Sinonim nedavno je proslavila 7. godinu uspješnog poslovanja u kojoj nastavlja širenje na domaćem i inozemnom tržištu.

Od samog početka svjesni smo kako je prevođenje složen i zahtjevan proces, a temelj uspješnog poslovanja jest izvrsnost u odnosu prema klijentima i zaposlenicima.

Uz takav pristup poslovanju tvrtka Sinonim nudi usluge za više od 60 jezika, surađuje s izvornim govornicima, nositelj je certifikata ISO 17100 i 9001 te ima renomiranu bazu zadovoljnih klijenata s kojima surađuje dugi niz godina.

Bez obzira na pandemiju, nastavljamo poslovati uzlaznom putanjom, otvaramo nova radna mjesta za mlade talente kojima omogućavamo daljnji razvoj poslovnih vještina, ulažemo u razvoj suvremene tehnologije za prevoditeljsku industriju te kontinuirano usavršavamo interne procese.

Nesigurno razdoblje prevladali smo pristupajući izazovima kao privremenim preprekama koje je potrebno otkloniti prije nove razine napretka i razvoja koji nam je uvijek u fokusu. U Sinonimu smatramo da ne postoje problemi, već izazovi koje je potrebno svladati – što dokazuju naši poslovni rezultati za prethodno razdoblje.

Ovakvim poslovnim pristupom smo, unatoč izazovnom razdoblju, ponovno ostvarili uvjete za certifikat bonitetne izvrsnosti kao dodatak već implementiranim ISO certifikatima.

Certifikat smo preuzeli na susretu bonitetno izvrsnih tvrtki u Osijeku u organizaciji analitičke kuće Dun & Bradstreet te time potvrdili rezultate naše vizije s naglaskom na inovativnost u svim segmentima poslovanja zajedno s 8,96% bonitetno izvrsnih tvrtki u Hrvatskoj.

Kontinuirano se usavršavajući u svim segmentima poslovanja, s naglaskom na korištenje najsuvremenijih tehnologija, praćenje trendova i organizacijsku kulturu, vjerujemo da će Sinonim vrlo brzo postati vodeća prevoditeljska agencija u Europi.

Moglo bi vas zanimati

Vinkovačka cesta 68
31000 Osijek
Hrvatska
SINONIM © 2024. | Sva prava pridržana | 
Uvjeti
Website by Ascentia Digital
envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram