Menu

Karijerni korzo - 2023.

Karijerni korzo recap: uspješno održan događaj!

Tjedan karijera u Osijeku organizira Sveučilište Josipa J. Strossmayera uz mnoštvo radionica, događaja i aktivnosti u sklopu kojih je održan i Karijerni korzo.

Jučer smo s ponosom sudjelovali na Karijernom korzu, koji je dio Tjedna karijera, jednom od najvažnijih događaja posvećenih povezivanju studenata s potencijalnim poslodavcima. Naš štand bio je središnje mjesto za sve zainteresirane studente uz nevjerojatno energičnu i inspirativnu atmosferu.

Zbog lošeg vremena, Karijerni korzo održan je u prizemlju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti.

Cijeli dan igrali smo edukativne i zabavne igre, pružajući studentima priliku da se opuste i pokažu svoje vještine. Nagrađivali smo pobjednike sjajnim nagradama, poput Sinonim majica, anti-stress loptica, boca za vodu i raznih drugih!

O čemu smo pričali?

No naša interakcija sa studentima nije se svodila samo na igre. Vodili smo informativne razgovore s njima, pružajući im uvid u različite karijerne mogućnosti i tražene vještine u današnjem dinamičnom svijetu rada. Bili smo spremni dijeliti svoja iskustva i savjete te odgovarati na njihova pitanja kako bismo im pomogli da steknu jasniju sliku o svojim profesionalnim ciljevima.

Interakcijom sa studentima upoznali smo mnogo talentiranih i motiviranih pojedinaca koji dijele našu strast i viziju. Razgovori su bili iznimno inspirativni, a upoznavanje novih ljudi pružilo nam je priliku za uspostavljanje vrijednih veza i potencijalnih suradnji u budućnosti.

Uzbuđeni smo zbog uspješnosti ovogodišnjeg Karijernog korza i zahvaljujemo se svim studentima koji su posjetili naš štand. Nadamo se da smo im pružili korisne informacije i nadahnuće kako bi nastavili graditi svoje karijere.

Također se želimo zahvaliti organizatorima na besprijekornoj organizaciji događaja Tjedan karijera i pruženoj podršci.

Pročitajte kako je bilo prošle godine na Tjednu karijera 2022.!

S nestrpljenjem iščekujemo buduće prilike za sudjelovanje na sličnim događajima i daljnje povezivanje s talentiranim mladim ljudima koji će oblikovati našu budućnost.

Vidimo se sljedeće godine!

You might be interested

envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram