Menu

Tjedan karijera 2022

Osijek – sveučilišni grad s najvećim i najsuvremenijim studentskim paviljonom u Hrvatskoj bio je domaćin Tjedna karijera u organizaciji Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.


Studenti su dobili priliku susresti se s potencijalnim poslodavcima te čuti korisne i neophodne informacije za poduzimanje prvog koraka u karijeri nakon završetka studija.


Na središnjem događanju u srijedu održan je Karijerni korzo gdje su se predstavile tvrtke koje uspješno surađuju sa Sveučilištem J. J. Strossmayera, a među brojnim uspješnim tvrtkama studenti i svi zainteresirani dobili su priliku upoznati se i s radom u Sinonimu, našim uslugama te izazovima s kojima se susrećemo u prevoditeljskoj industriji, kao i korisnim informacijama kako uspješno prevladati iste.


S obzirom na to da osim usluga prijevoda nudimo i usluge copywritinga, titlovanja, lokalizacije te u svojem radu obuhvaćamo projekte iz niza područja, u potrazi smo za studentima jezičnog usmjerenja sa širokim spektrom vještina te smo otvoreni za freelance suradnju, a Sinonim nudi i mogućnost remote rada.

Sinonim je uvijek u potrazi za mladim talentima koji bi se usavršavali u području prevođenja jer naša ponuda usluga uključuje čak 60 jezika.


Na Filozofskom fakultetu u Osijeku u četvrtak smo organizirali testiranje jezičnih vještina, a zbog velikog broja zainteresiranih studenata obuhvatili smo područje engleskog jezika. Svi prijavljeni studenti dobit će povratnu informaciju o rezultatu, a studenta s najboljim rezultatom koji zadovoljava minimalni kriterij čeka prilika da upozna našu tvrtku i organizacijsku kulturu, kao i razgovor o mogućnosti zaposlenja i pridruživanja timu.

Vidimo se na idućem Tjednu karijera!

You might be interested

envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram