Menu

Sinonim je novi službeni partner Hemca!

Tvrtka Hemco osnovana je 1992. godine u obiteljskom vlasništvu, a tri su desetljeća tradicije i iskustva omogućili Hemcu da ostvari svoju viziju te u svakom trenutku nudi vrhunsku radnu odjeću i opremu u skladu s najstrožim standardima.


Vlastiti razvoj, proizvodnja i logistički centar ključne su stavke za inovativna i kvalitetna rješenja te brze odgovore na sve zahtjeve profesionalaca.

Stalnim ulaganjem u ljude, inovacije i tehnologiju, postali su jednim od vodećih proizvođača radne odjeće i opreme u regiji te samim time imaju potrebu za pouzdanim partnerom za sva jezična rješenja s obzirom na sve veću usmjerenost izvozu proizvoda.

U prethodnoj, za sve izazovnoj, 2021. godini Hemco je uspješnim poslovanjem izvoz proširio i na zemlje poput Slovačke, Češke, Mađarske, Rumunjske, Srbije, BiH i Slovenije.

Budući da vodeća prevoditeljska agencija SINONIM prevodi na više od 60 jezika, u mogućnosti je pratiti Hemco na svim budućim projektima, kako na tržištu Republike Hrvatske, tako i na svjetskim tržištima.

Sinonim je bonitetno izvrsna tvrtka, a naglasak stavlja na kvalitetu usluge što potvrđuju i ISO 17100 i 9001 certifikati. No, osim certifikata, preko 98% zadovoljnih klijenata i dugoročna partnerstva najveći su pokazatelji kvalitete rada u Sinonimu i stalnog ulaganja u odnose s klijentima. Neki od njih su: HP, Xerox, WilmerHale, Svjetska banka, Microsoft, FOX Networks Group i HBO.


Obje tvrtke vode se filozofijom kontinuiranog unapređenja poslovanja, a osim ulaganju u nove tehnologije i razvoju inovacija u svojoj industriji, najveći značaj pridodaju kvaliteti, odnosu s klijentima i organizacijskoj kulturi stvarajući time uspješnu priču iz Slavonije.

Tvrtka Sinonim ponosna je što svojim dugogodišnjim iskustvom i izvrsnim jezičnim uslugama pruža bezrezervnu podršku Hemcu u daljnjem osvajanju tržišta!

You might be interested

envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram