Menu

[NOVI WEB] Osvježenje u online domu Sinonima

Prvi dojam traje – i odavno se preselio na internet! Zbog toga je važno biti prisutan na društvenim mrežama i pratiteljima pokazati bliskost pružajući im vizualno privlačan i kvalitetan sadržaj. Druga strana medalje prvog dojma odnosi se na web stranicu. Ona je najčešće prvi kontakt između nas i korisnika koji traže uslugu ili samo informaciju. Svima njima Sinonim želi pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo.

Imajući na umu navedeno i ideju da vodeća hrvatska prevoditeljska agencija želi to i ostati, ići ukorak s vremenom i tehnologijom te pritom postavljati nove standarde i pomicati granice, Sinonim se odlučio za osvježenje svog vizualnog identiteta i provjetravanje svog online doma. Od sada ćete na adresi sinonim.hr pronaći vizualno privlačniju, sadržajnu - ali „laganu“, fluidnu, brzu, intuitivnu i interaktivnu web stranicu.

Dosadašnja web stranica bila je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku, a ovu smo priliku iskoristili kako bismo posjetiteljima ponudili sadržaj i na njemačkom jeziku.

Znamo da mnogi od vas preferiraju surfati preko mobilnih uređaja. Stranica je u potpunosti prilagođena i za naše posjetitelje s mobilnih uređaja i tableta pri čemu smo posebnu pažnju obratili na brzinu otvaranja i potrošnju podatkovnog prometa za sve korisnike koji joj pristupaju s ograničenim podatkovnim prometom. Iako se ponosimo svojim mjestom pod suncem na svjetskom tržištu, ne zaboravljamo značaj suradnje i s domaćim tvrtkama. Iz tog smo razloga odlučili da naše ideje i zahtjeve u djelo provede tvrtka Ascentia Digital iz Osijeka.

Veselimo se novom poglavlju naše priče, a vas pozivamo da posjetite naš novi online dom klikom ovdje ili na sinonim.hr i kažete nam kako vam se sviđa.

You might be interested

envelope-oclosemap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephonecaret-downenvelopeangle-downinstagram