Sinonim traži novog člana tima!

Pridruži se našem timu na poziciji Voditelj/ica prodaje i marketinga! Ako imate viziju za stvaranje uspješnih marketinških strategija i sposobnost ostvarivanja prodajnih ciljeva, ovo je prilika za vas!

Lokacija: Osijek

Odgovornosti:

Kvalifikacije:

Ponuda:

Ako ste motivirani, ambiciozni i želite biti dio uspješnog tima, pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na posao@sinonim.hr najkasnije do 10. 3. 2024. U predmetu e-pošte navedite "Prijava za posao: Voditelj Marketinga i Prodaje".

Očekujemo vaše prijave i veselimo se suradnji s vama!

Filozofski fakultet u Osijeku otvara vrata studentima za Tjedan karijera od 27. studenoga do 1. prosinca 2023. Cilj ove inicijative je poticati razvoj karijera studenata i olakšati njihovo povezivanje s poslovnim sektorom. Ranije ove godine smo sudjelovali i na Karijernom korzu u organizaciji Sveučilišta Josipa J. Strossmayera. Takva iskustva naglašavaju važnost suradnje između obrazovnih institucija i poslovnog svijeta te potiču ideju da je važno povezivati studente s budućim poslodavcima.

Sudionici imaju priliku uživati u raznolikim aktivnostima, uključujući predstavljanje poslodavaca, interaktivne radionice, inspirativna predavanja, razmjenu praktičnih iskustava s diplomiranim studentima te izazovne kvizove. Sponzor ovog događaja, Grad Osijek, podržava misiju Tjedna karijera Filozofskog fakulteta.

Kako nam je bilo na Tjednu karijera?

Naša je tvrtka s oduševljenjem sudjelovala u događaju te smo imali priliku upoznati talentirane studente koji će možda oblikovati budućnost naše organizacije. Posebno smo ponosni što smo imali priliku predstaviti našu tvrtku studentima koji bi mogli biti ključni članovi našeg tima u budućnosti.

Fotografije s događanja, poput fotografija s otvaranja, dostupne su na stranicama Osijek Expressa, pružajući uvid u dinamiku i entuzijazam koji obilježavaju Tjedan karijera na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

Ne propustite!

Tjedan karijera na Filozofskom fakultetu u Osijeku ne propustite do 1. prosinca 2023.! Sve aktivnosti i događaji odvijaju se u samoj zgradi Filozofskog fakulteta.

Velika hvala organizatorima događaja, Filozofskom fakultetu Osijek i Centru za karijere Filozofskog fakulteta. Bilo nam je drago sudjelovati na ovom događaju!

Tjedan karijera - zahvalnica za sudjelovanje.

Pročitajte više o događaju ovdje.

Prevoditeljska agencija Sinonim osvojila je Most Reliable Language Service Provider 2023 nagradu!

Zadovoljstvo nam je objaviti da je prevoditeljska agencija Sinonim imenovana najpouzdanijim pružateljem jezičnih usluga u Hrvatskoj u 2023. godini! Ova prestižna nagrada potvrđuje našu stalnu predanost stručnosti u pružanju izvanrednih jezičnih usluga.

Sinonim: Most Reliable Language Service Provider 2023 nagrada!

Ova nagrada odražava naše znanje i predanost rušenju jezičnih barijera podupiranjem učinkovite međukulturalne komunikacije.

Iznimno smo zahvalni našim klijentima i partnerima na ukazanom povjerenju i podršci jer je rad s njima ključan faktor našeg uspjeha. Kako bismo pokazali svoju zahvalnost, predani smo tome da nastavimo nadmašivati očekivanja, pružati pouzdane prijevode te biti partner od povjerenja na njihovom putu do međunarodnog uspjeha.

Zahvaljujemo organizatorima na ovoj fantastičnoj nagradi koja nas je inspirirala za podizanje ljestvice i postavljanje novih mjerila u industriji.

Radujemo se postojećim i budućim suradnjama kojima ćemo podržati klijente profesionalnim pristupom i predanošću u godinama koje dolaze.

ISO Certifikati i Bisnode Bonitet Izvrsnosti

Ovo priznanje jedno je od mnogih u nizu koji potvrđuju naš trud i rad. U listopadu 2021. godine uspješno smo zadovoljili sve uvjete prilikom certifikacijskog audita, tj. provedbe nadzorne revizije vodeće međunarodne certifikacijske kuće Bureau Veritas. U istom mjesecu primili smo i certifikat bonitetne izvrsnosti kao dokaz stabilnog poslovanja za prethodnu godinu koji nas svrstava u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj, kao dodatak već postojećem za 2019. godinu.

Bonitet izvrsnosti - Sinonim
Certifikat bonitetne izvrsnosti

Za sve potrebe prevođenja i lokalizacije, kontaktirajte nas i dopustite nam da vam pomognemo ostvariti zavidne rezultate te uspjeh na međunarodnoj razini!

map-markerphoneenvelope