usluge

Primarna je usluga koju pružamo usluga pismenog prijevoda. S povjerenjem nam se možete obratiti i za lekturu, lokalizaciju, grafičku obradu prijevoda, copywriting i izradu podnapisa.

Sve ove usluge obuhvaćaju više od 60 jezičnih parova.

Vaš upit ili narudžbu možete poslati na sljedeće načine:

  1. kliknite "ZATRAŽITE PONUDU" i slijedite upute
  2. obratite nam se putem e-pošte: info@sinonim.hr

Čim zaprimimo vaš upit, utvrdit ćemo cijenu usluge prema kriterijima željenog jezika, količine i složenosti teksta te roka isporuke. Količinu teksta izračunavamo na temelju prevoditeljske kartice ili broja riječi izvornog teksta.

Odmah nakon toga primit ćete neobvezujuću ponudu putem elektroničke pošte. Kada potvrdite narudžbu, sve ostalo je naša briga.

zastave webHR (1)

IZRADA PODNAPISA (TITLOVA)

Pružamo uslugu izrade podnapisa za sve vrste audiovizualnih materijala. Pored kvalitete samog prijevoda, prilikom izrade podnapisa posebnu pažnju posvećujemo tehničkim aspektima usluge kao što su vremenska usklađenost sa zvučnim zapisom, trajanje i duljina podnapisa.

COPYWRITING

Naši talentirani i visokoobrazovani pisci rado će preuzeti kreativno ili stručno pisanje blogova, raznih objava ili članaka. Iskoristite njihov potencijal i slobodno se javite sa željenom temom te uputstvima i smjernicama.

Osiguranje kvalitete

Tekstovi za prijevod, lekturu ili lokalizaciju dodjeljuju se isključivo jezičnim stručnjacima s primjerenim obrazovanjem i prevoditeljskim iskustvom. Usluga prijevoda podrazumijeva i provjeru kvalitete, koju obavlja redaktor ili drugi prevoditelj. Tako obrađeni tekstovi isporučuju se klijentu u željenom formatu. Uvijek nastojimo očuvati i grafička svojstva dokumenata, a kada to iz tehničkih razloga nije moguće (dokumenti u PDF-u, slike, skenirani dokumenti), nudimo i dodatnu uslugu grafičke obrade prijevoda kako prevedeni tekst bio u istom ruhu kao i izvornik.